Informatie over huisvesting, opvang en bemiddeling

Praktische informatiebronnen in de vorm van digitale folders

Kattenhotel KATTEL 't Spik

Kattel is de ideale oplossing om uw kat onder te brengen tijdens uw vakantie. Wij zullen ervoor zorgen dat uw kat zich prima op het gemak voelt en uw dier op zijn wenken bedienen. Onze gasten hebben een ruim binnen en buitenverblijf tot hun beschikking en kunnen de hele dag vrij rondlopen. Ons ervaren personeel zal er alles aan doen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Download folder (PDF)

Katimo Crisisopvang

Katimo Crisisopvang is de aangewezen partij om te bemiddelen als het gaat om crisis- of acute opvang voor katten. Dit kan door allerlei verschillende redenen voorkomen. Wij bieden u de helpende hand en dragen de zorg voor uw kat, ongeacht de opvangperiode. Tevens bieden wij senior katten de mogelijkheid van hun oude dag te genieten in een sfeervolle omgeving.

Download folder (PDF)

Stichting Katimo

Stichting Katimo biedt al meer dan 10 jaar hulp aan moederloze (zoog)kittens, dakloze moederpoezen en zwerfkatten. Daarvoor ontvangen wij geen enkele subsidie of steun vanuit de overheid. Katimo is volledig afhankelijk van donaties van mensen of bedrijven die de dieren een warm hart toedragen. We werken met vrijwilligers en besteden onze inkomsten aan de dieren.

Download folder (PDF)